Skip to the content

Skagen Sydstrand Camping

Skagen Sydstrand Camping, der tidligere hed Bunken Strand Camping, har en skøn beliggenhed med direkte adgang til skov og en fantastisk badevenlig strand. Der er direkte adgang til Kattegat med en skøn børnevenlig strand fra campingpladsen og Bunken Klitplantage med gode vandre- og cykelstier finder I lige ved siden af.

Campingpladsen har været ejet af naturstyrelsen frem til 2020, men i 2021 blev den overtaget af søskendeparret Lene Grønlund og Steen Slaikjær, som også driver Hvidbjerg Strand Feriepark og Vejers Strand Camping.

I forbindelse med overtagelsen fik campingpladsen nyt navn og hedder i dag Skagen Sydstrand Camping.

Siden 2021 er vores servicebygninger blevet renoveret så vi nu har 3 moderne servicebygninger med familierum, køkken, bad, toiletter, handicaprum, møntvaskeri. Herudover er reception og boliger blevet forbedret og opgraderet – et arbejde der fortsætter i de kommende år.

På pladsen er der både købmand, bager, iskiosk og grillbar. Den daglige leder og lejrchef på campingpladsen er Linda Christensen, som ofte er at finde i receptionen, hvor hun tager imod gæsterne.

Inden sæson 2023 åbner, vil de 9 hytter på pladsen være renoveret og blevet til lækre Glamping Suites, som kan lejes med bl.a. morgenmad og cykler i weekenden.

I 2023 opgraderes legepladsen, der ligger ved nedgangen til stranden. Der kommer blandt andet en stor Jungle Dome, der er et klatrestativ til børn i alle aldre.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.