Skip to the content

PART OF HVIDBJERG

Skagen Sydstrand Camping er en del af Hvidbjerg Strand Feriepark. I 1976 købte Mona og Thorkild Slaikjær campingpladsen i Hvidbjerg, og i dag er det søskendeparret Lene Grønlund og Steen Slaikjær, der driver Skagen Sydstrand Camping, Hvidbjerg Strand Feriepark og Vejers Strand Camping.

Ferieparken og campingpladsen har en helt unik placering kun ca. 200 meter fra Vesterhavet, og stranden ud for Hvidbjerg er beriget med den eneste badebro ved den danske vestkyst. Det nyder gæsterne godt af både i sommer- og vinterperioden.

Hvidbjerg Strand Feriepark er klassificeret som en af Europas bedste campingpladser, med intet mindre end 6 stjerner! Vejers og Skagen har på nuværende tidspunkt 3 stjerner.

Målet er at give vores gæster den bedste ferie og sammen arbejde ud fra motto’et: ’En ferie kan ikke gøres om’. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre og vedligeholde vores pladser, så standarden ikke falder. På samme vis sætter vi også en stor ære i et højt serviceniveau, så du som gæst kommer herfra med den bedst mulige oplevelse.

I 2016 fik Hvidbjerg Strand, som den første campingplads i Danmark, Campingrådets fineste udmærkelse *Superior, og i 2018 modtog campingpladsen, lige ledes som den første campingplads i Danmark, 6 stjerner.

Tyske ADAC har gentagne gange kåret Hvidbjerg Strand campingplads til at være blandt Europas 12 bedste campingpladser, og vi arbejder hele tiden for at gøre vores gæsters ferieoplevelser endnu bedre.

I 2017 åbnede Hvidbjerg Strandhotel, Strandvillaerne og Restaurant Høfde4

I 2020 blev Vejers Strand Camping en del af familien, og i 2021 blev der for første gang afholdt Van Life & Barbeque-weekend i Vejers.

I 2021 blev familien igen udvidet, denne gang med Skagen Sydstrand Camping (dengang Bunken Camping i Skagen) og Vejers Strandhotel.

I 2023 tilføjer vi nye Vesterhavsvillaer og Glamping Lodges i Hvidbjerg samt Glamping Suites i Skagen. Ligesom der i 2023 vil stå en ny reception og administrationsbygning klar i Hvidbjerg.

Hvidbjerg Strand omfatter også feriehusudlejningsbureauet Feriekompagniet, der udlejer skønne sommerhuse i Blåvand og omegn, samt W-Clean, der servicerer såvel Ferieparken, Vejers Strand Camping og Feriekompagniet med professionel rengøring.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.