Skip to the content

Camping i naturen tæt på Skagen

Hvis du leder efter praktisk information om dit næste ophold ved Skagen Sydstrand Camping (Bunken), så er du det rigtige sted.

Her kan du finde information om booking, faciliteter, åbningstider og se vores FAQ, hvor vi besvarer de oftest stillede spørgsmål. 

I 2022 har vi åbnet en ny, moderne servicebygning, og der er planlagt forbedringer af endnu en servicebygning, der forventes at stå klar til sæsonen 2023! 

Hvis du gerne vil holde dig opdateret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge os på Facebook, Instagram eller kontakte os

Købmand og bager - lige på pladsen!

Du finder købmanden, LetKøb, lige ved indgangen til vores dejlige campingplads, og du er velkommen som både overnattende gæst, gæst og nabo til campingpladsen. Hos købmanden finder du alt, hvad du skal bruge til dagens måltider lige fra frisk frugt og grønt til pasta og fersk kød. Hver morgen står vi tidligt op, og sørger for at der er rundstykker og lækkert brød til din morgenmad - og selvfølgelig også lidt sødt til kaffen! Du er ikke i tvivl om, at du er kommet til det rette sted, når du mærker duften af friskbagt brød i den lille købmand, og du ser det store udvalg af lækkert brød og søde kager. 

Grill og iskiosk

På Skagen Sydstrand Camping kan du få alt lige på pladsen. Ved siden af vores købmand og lige over for receptionen ved indkørslen til campingpladsen finder du vores populære iskiosk og grill. Her kan du få næsten alt, hvad hjertet begærer på en lun sommerdag - lige fra en lækker gammeldags vaffelis med guf og flødebolle til en varm pizza lige fra pizzaovnen, som du kan nyde på stranden eller i din campingvogn, hytte eller telt. 

Faciliteter

I 2022 åbnede vi op for vores nye, moderne servicebygning, der indeholder mange familierum samt 3 herre- og dametoiletter. Der er planlagt forbedringer på endnu en servicebygning i 2022/2023, så den står klar til sæsonen 2023. 

I servicebygningerne er der udover almindelige toiletter og brusere, familierum, baby/småbørnsrum samt rummelige handicapbaderum. Derudover tilbyder vi et møntvaskeri med 4 store vaskemaskiner og 2 tørretumblere. Det er desuden muligt at tømme toiletter ved servicebygningerne. I servicebygningen ned til stranden kan du rense fisk udenfor, hvis du har haft heldet med dig. 

pladskortet kan du lokalisere de forskellige servicebygninger. Vi sørger for god og daglig rengøring, så faciliteterne altid er rene og pæne.

Brug vores online booking og sikr dig din næste campingferie.

Katalog 2023

Tag et kig i vores katalog og find sød ferieinspiration til din næste campingferie.

Det gør du via vores online booking. Du kan finde handelsbetingelserne lige her!

Ja, I må gerne have jeres hund med. De skal være i snor på campingpladsen.

Ja, man kan leje vores 9 luksuriøse Glamping Suites.

Ja, der er gratis WI-FI på campingpladsen. Dækningen er dog ikke lige god overalt.

Ja, pladsen er handicapvenlig.

Ja, campingpladsen er udstyret med en hjertestarter, som du finder i forhallen ved receptionen.

Stranden ligger lige ved pladsen. Campingpladsen har en direkte sti til den familievenlige strand.

Ja, du kan tage toget fra Hulsig Station, som kun ligger 1,5 kilometer fra campingpladsen. Stationen er placeret på Skagensbanen mellem Frederikshavnsvej Trinbræt og Bunken Trinbræt, og der kører regelmæssigt lokaltog mellem Frederikshavn og Skagen. Toget går direkte til både Skagen og Frederikshavn.

Ja, vi udlejer cykler på pladsen. Du finder desuden kort over vandre- og cykelruter inde i receptionen.

Ja, der går en skøn cykelsti fra campingpladsen direkte til Skagen by. Du kan leje cykel lige på campingpladsen, hvis du ikke har medbragt din egen. Den dejlige cykletur er ca. 14 km, der alle er i den smukkeste nordjyske natur.

Henvend jer i receptionen eller ring til os på tlf. +45 98 48 71 80.

I servicebygningerne finder du:

  • Brusere
  • Familiebaderum
  • Babybaderum
  • Handikapbade
  • Toiletter
  • Møntvaskeri
  • Opholdsrum
  • Køkken

Ja, der er brandslukkere fordelt overalt på pladsen.

Ja, man må gerne grille på campingpladsen. Vi har opsat en fællesgrill udenfor det store opholdsrum, som må benyttes af alle gæster.

... så kontakt os, vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.