Skip to the content

Rundtur i Danmark

3 skønne campingpladser der alle giver dig en mindeværdig ferie

De seneste år er flere og flere begyndt at få øjnene op for, at man selv kan køre på ferie. Sammenlignet med at flyve, så er det langt bedre for miljøet, men det er også helt enormt hyggeligt! Derudover giver bilen dig en langt højere grad af frihed, og du behøver nu ikke kun et besøge et feriested, men du kan besøge lige så mange, som du vil!

Oplev alle vores tre campingpladser

En bilferie i Danmark giver dig muligheden for, at du kan opleve flere forskellige dele af Danmark på den samme ferie. På den måde kan du opleve den danske natur på en anden måde, end du er vant til.

En tur ned gennem Jylland kunne oplagt starte fra toppen af Danmark - nemlig på Skagen Sydstrand Camping. Her kan du og din familie indtage vores skønne og familievenlige campingplads, hvorfra der kun er sølle 14 kilometer til Skagen by.

Herefter kan du tage turen ned gennem Jylland, hvor du finder Vejers Strand Camping. Her er det muligt at slå lejr direkte i klitterne og dermed få muligheden for at opleve naturen på tætteste hånd.

Som afslutning på en dejlig danmarksrejse, kan du tage den korte tur til Hvidbjerg Strand Feriepark, hvor 6-stjernet camping venter.

Én ferie, tre campingpladser

Den perfekte tur rundt i Danmark

Skagen Sydstrand Camping

Turen begynder hos Skagen Sydstrand Camping! Her finder du lidt af en ferieperle, hvor du kan campere blot 100 meter fra havet. Her er både pladser og oplevelser store.

Vejers Strand Camping

Andet stop på turen er Vejers Strand Camping, og her skruer vi helt op for oplevelserne i naturen! Du kan fra pladsen nemt opleve de smukke opgivelser - måske fra dine vandrestøvler, cyklen eller SUP-boardet?

Hvidbjerg Strand Feriepark

Sidste stop på turen tager dig forbi Hvidbjerg Strand Feriepark! Her er du ikke i tvivl om, hvorfor pladsen har hele 6-stjerner, og du vil med sikkerhed blive mødt af høje standarder. Her finder du dejlige pladser, skønne faciliteter og en perfekt placering.

Skagen Sydstrand Camping

1 ting du ved og 2 du aldrig har hørt om før

  1. Skagen Sydstrand Camping ligger.... tæt på Skagen. Du havde måske allerede gættet det blot ved at kigge på navnet, men ikke desto mindre er det sandt. Skagen Sydstrand Camping har en fantastisk placering lige ud til Kattegat og med den direkte cykelsti, er der kun 14 kilometer ind til Skagen by.

  2. Dejligt store pladser. Pladserne på Skagen Sydstrand Camping er alle sammen dejligt store. Det giver dig godt med plads til at hygge og boltre dig på. Ud over det så er en del af pladserne placeret ud til stranden - og vil du så tæt på som muligt, så kan du også booke såkaldte strandpladser.

  3. 9 luksuriøse Glamping Suites. Vil du gerne på campingferie, men ejer du ikke en campingvogn? Det er der heldigvis råd for! Skagen Sydstrand Camping har nemlig 9 lækre Glamping Suites, der står klar til at tage imod dig og en anden udvalgt feriegæst.

Vejers Strand Camping

1 ting du vidste i forvejen og 2 skjulte hemmeligheder

  1. Natur i spandevis. Byder ferien på et besøg hos Vejers Strand Camping, så får du plads i første række til at nyde naturen. Uanset hvad du bruger som midlertidigt hjem, så er der mange muligheder for forskellige pladser - og nogle af dem kan du kun komme til, hvis du har firehjulstræk. DET er ægte camping i det fri!

  2. Vanlife & Barbeque. Hvert år i maj fyldes Vejers Strand Camping af vans, autocampere og campingvogne fra nær og fjern. Her samles de til fire dage med livemusik, foodtrucks og fællesskab, hvor de dyrker deres fælles passion. Findes der noget bedre sted at gøre dette end på en campingplads med Vesterhavet i baghaven?

  3. Fremragende faciliteter. På Vejers Strand Camping er det naturen, der er i fokus, med det betyder ikke, at faciliteterne er primitive. Hos Vejers Strand Camping finder du derimod flotte bygninger, som er designet til at passe til omgivelserne og byder på gode køkkener, toiletter og opholdsrum.

Hvidbjerg Strand Feriepark

1 ting du vidste og 2 du bør kende til

  1. 6-stjernet ferieperle. Hvidbjerg Strand Feriepark er lig ferier, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Her oplever du faciliteter, som vil skabe langvarige smil hos store og små!

  2. Ferie med god samvittighed. Hos Hvidbjerg Strand Feriepark bliver der taget aktivt stilling til, hvilke tiltag der gøres for, at man kan holde den grønnest mulige ferie. Eksempelvis er der nedgravet 6 kilometer slanger i jorden til et jordvarmeanlæg, som er et af de største af sin slags i Danmark. Læs mere om de grønne tiltag her.

  3. Meget mere underholdning. Hvidbjerg Strand Feriepark er kendt for sine flotte faciliteter, som er en stor del af de 6 stjerner, ferieparken kan pryde sig med. Hvidbjerg Strand Feriepark er dog meget mere end badeland og wellness. Vidste du, at de faktisk har en hel aktivitetsavis, hvor de hele tiden kommer med fantastiske muligheder for, hvad I kan brug jeres ferie på? Det er eksempelvis poolparties, snobrødsbagning, højtidsbestemte aktiviteter og meget meget mere.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.