Skip to the content

Aktiviteter i Nordjylland

Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så er der altid masser af aktiviteter at give sig i kast med i Nordjylland. Både på vand og på land. Vi giver dig her inspiration til, hvilke aktiviteter du kan prøve kræfter med i løbet af din ferie i det nordjyske. 

Cykelferie

Området omkring campingpladsen og Nordjylland i det hele taget er et utrolig cykelvenligt sted. Der er cykelsti direkte fra campingpladsen og hele vejen til Skagen by.

Man kan f.eks. cykle fra campingpladsen til Den Tilsandede Kirke uden at skulle krydse en eneste vej på turen.

Slå dig løs i bølgen blå

Prøv kræfter med kitesurfing, windsurfing og paddleboard på din ferie i Nordjylland.

Der er flere surfskoler, hvor man kan lære de forskellige former surfing.

Du bør heller ikke snyde dig selv for en tur på et paddleboard. Det er der nemlig også optimale forhold til rundt omkring i landsdelen.

Eller hvad med en tur i en kajak? Der er uanede muligheder for at komme ud i bølgen blå og føle sig fri.

På opdagelse i naturen

Snør vandreskoene og drag ud på en af de mange fantastiske vandreruter, som man finder både i nærheden af campingpladsen og i resten af Nordjylland.

Grib fiskestangen og drag fordel af de mange gode fiskesteder, som man finder tæt på campingpladsen. De indbyder til både havfiskeri og lystfiskeri på molen i Skagen eller ved Ålbæk Havn.

Udover at gå på jagt efter fisk kan du også på jagt efter rav blandt tang og skaller, der skyller ind på stranden.

Golfferie

Blot få kilometer fra vores campingplads ligger Golfklubben Hvide Klit, som ingen golfspillere bør snyde sig selv for at prøve kræfter med.

Ønsker du at prøve kræfter med golf i lidt mindre målestok, har vi på campingpladsen vores helt egen minigolfbane, hvor du og resten af familien kan få afgjort én gang for alle, hvem der får håneretten.  

Dyrevenlige omgivelser

Området omkring Skagen Sydstrand Camping er ideelt til rideture. Der kan lejes heste i området. Spørg i receptionen for yderligere info.

Området er også oplagt for hundeejere. Vi har endda en indhegnet hundeskov på campingpladsen, hvor hunden kan boltre sig, mens der nord for campingpladsen er en større hundeskov på hele 25 hektar, hvor hunden må færdes uden snor, hvis den er under kontrol. Skagen Sydstrand Camping er altså oplagt for dig, der ønsker at afholde campingferie med hund!

Om foråret og efteråret må hunde løbe frit på stranden under opsyn.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.