Skip to the content

Dragefestival hos Skagen Sydstrand Camping

Kom med til en farverig forårs festival.

Skagen Sydstrand Camping Dragefestival bliver afholdt i pinsen - når solen danser, sandet bliver varmt og grillen luftes for første gang. Himlen fyldes med farverige drager, der vejer i vinden og giver tilskuerne et smukt skue ud over Kattegat. Alle er velkomne på festivalen, der foregår på campingpladsen. Husk din egen drage, så vi kan fylde hele himlen med skøre, sjove og flotte drager!

Book din plads til pinsen, så du er klar til at være med under hele festivalen.

Book plads her!

Dragefestival 2024

Få en campingferie udover det sædvanlige - deltag i Dragefestivalen på Skagen Sydstrand Camping i pinsen. 

18. maj 2024.

Aktiviteter til Dragefestivalen

Når du deltager i Dragefestivalen, kan du opleve mere end de mange farverige drager. 

Du kan blandt andet opleve:

- Bamseudspring

- Karamelkastning

- Mal din egen drage i drageworkshoppen

- Drageflyvning på pladsen

 

... Vi opdaterer løbende.

Overnatning til Dragefestivalen


Glamping Suites

Er du ikke den heldige ejer af din egen van eller campingvogn - så fortvivl ikke. Du kan stadig deltage i Dragefestivalen og være helt tæt på det afslappende campingliv og den skønne og vilde natur tæt på Skagen. Vi renoverede vores Glamping Suites i 2023, og de står nu helt klar til at modtage glade glamping gæster, der lever efter det simple ferieliv suppleret med lidt ekstra komfort i form af egen toilet, bad og køkken. Suiterne kan huse to personer, og der er lagt op til en romantisk weekend for dig og din partner eller måske en weekend fuld af nærvær for dig og dit barn/barnebarn! Suiterne ligger på pladsen, og I er dermed ikke langt fra de mange sjove aktiviteter i forbindelse med Dragefestivalen.

Camping

Vores campingplads er ideel til både campister og vanlifers! Der er pladser helt nede mod klitterne, hvor lyden af bølgernes brusen kan nydes på stille dage og aftener, og pladser der ligger tæt på legepladsen i ly af grønne træer. Vores faciliteter gør det nemt for både børn og voksne at nyde en komfortabel campingferie med det vigtigste i fokus - tid og ro midt i naturen. Vandet og stranden er vores nabo, og hvis du har spændt cyklen bag på vognen, så kan du nå Skagen på blot 20 minutter. Book en plads i pinsen og nyd godt af de børnevenlige og underholdende aktiviteter i forbindelse med Dragefestivalen - fik vi nævnt at hunden selvfølgelig er velkommen på hele pladsen!

Medbring jeres egen drage, så vi kan få så mange drager i luften som muligt!

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.