Skip to the content

6 MILLIONER LITER VAND... OG MEGET MERE...

Skal ferien føre jer på et spændende eventyr nede under havets overflade? Så er Nordsøen Oceanarium det rigtige sted at besøge. Her finder I et væld af akvarier, som tilsammen rummer mere end 7.000 fisk og andre havdyr. Der er derfor lagt op til en hel feriedag i det våde element, hvor I kan dykke ned på havets bund, kravle rundt om det gamle skibsvrag, fange krabber med de bare næver og opleve naturen på jeres egen krop.

En feriedag som I ikke vil glemme - og I kan købe billetterne lige her på Skagen Sydstrand Camping og endda spare lidt på dem!

Havets kæmper og nuttede rovdyr

En dag i Norsøen Oceanarium introducerer jer for både de største kæmper i de danske farvande og de mest nuttede rovdyr, man kan forestille sig.

I kan eksempelvis se det 17,4 meter lange skelet af finhvalen, som strandede i Blokhus i 2016, eller I kan se de fineste sæler, når de suser gennem den 12 meter lange undervandstunnel eller hver dag bliver fodret.

Nordsøens jægere

En feriedag er hurtigt brugt, hvis man dykker ned igennem Nordsøens fødekæde. I kan støde på alt fra det mindste plankton til de største rovdyr på den interaktive skærm. På bjergtagende vis udfoldes her hele den verden som gemmer sig under overfladen. 

Oplev fodringen af havets fantastiske skabninger

Når I besøger Nordsøens Oceanarium, så har I mulighed for at se alle havets dyr blive fodret. Afhængig af hvornår I besøger akvariet, bliver dyrene fodret en eller to gange om dagen. Det er en oplevelse, som I ikke må gå glip af.

Underholdning i børnehøjde

Tager I børnene med i Nordsø Oceanarium, bliver de ramt at en bølge af oplevelsesmuligheder. De kan eksempelvis få et Rejsepas, som de kan bruge til at udforske hver en lille krog. Ekspeditionen består af 10 forskellige destinationer, og når de er kommet igennem den store rejse, får de udleveret et vaske ægte diplom, som de stolt kan tage med sig videre.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.