Skip to the content

Vandaktiviteter i Nordjylland

Lej et paddleboard, prøv kræfter med windsurfing, kast dig ud i en omgang kitesurfing eller sejl afsted i en kano. Der er mange muligheder for at prøve vandaktiviteter i Nordjylland. 

Læs mere om andre spændende og sjove aktiviteter i det nordjyske her.

Paddleboard i Nordjylland

Flere steder i Nordjylland er det muligt at prøve kræfter med standup paddle surfing (SUP). Det er en sport, der er blevet meget populær i løbet af de seneste par år – og med god grund. Det er nemlig for folk i alle aldre og på alle niveauer. Det er nemt at komme i gang, og der går ikke længe, før man har lært at holde balancen.

Windsurfing i Nordjylland

Her bringes elementer fra både sejlads og surfing i spil. Man står på et surfbræt med et sejl. Vi anbefaler, at man starter i et afgrænset/lukket område, men er man erfaren, kan det foregå både på søer, i fjorden og på åbent hav.

Der er især glimrende muligheder for at windsurfe ved Cold Hawaii, langs vestkysten og i Limfjorden.

Kitesurfing i Nordjylland

Her er der tale om en lidt mere avanceret form for vandsport end windsurfing. Når vinden rusker, så er der gode forudsætninger for kitesurfing, da man med en stor drage, der hænger i luften, udnytter vindens kræfter til at bevæge sig afsted. Alle kan lære det, men det kræver øvelse, og i starten bør man øve sig på mere stille vand.

Kanotur i Nordjylland

En kanotur kan være både afstressende og god træning på samme tid. Her kan man lade sig glide afsted i vandet, mens man betragter den smukke natur omkring sig. Det er en enestående mulighed for at opleve variende landskaber.

Kanoer kan bl.a. lejes ved Uggerby Å og Voer Å.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.