Skip to the content

Skagen Sydstrand Camping – et sandt paradis for familiens mindste

På vores naturskønne campingplads finder du 3 forskellige legepladser fordelt udover pladsen. De byder alle 3 op til sjov og leg for familiens mindste. Her finder du alt fra klatretårn, gynger og armgang til edderkoppegynger og klatrenet. Du finder også Moon-Cars på pladsen, som børnene kan race rundt i og brænde krudtet af på.

Udover legepladserne kan campingpladsens yngste gæster også brænde energi af på en af de 3 hoppepuder. 2 af hoppepuderne ligger ved siden af hver sin legeplads, mens den sidste ligger ved minigolfbanen. Måske børnene også møder nye venner fra nær og fjern på campingferien?

Minigolf for hele familien

Trænger I til at udfordre hinanden, kan I med fordel besøge pladsens minigolfbane og dyste i et slag minigolf. Det er med garanti en god aktivitet for hele familien.

Boldbanen

Boldbanen finder du helt nede ved klitterne. Her er alle velkomne til at spille fodbold eller finde på andre sjove lege. I højsæsonen arrangerer vi rundbold og fodbold for alle pladsens gæster.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.