Skip to the content

Besøg disse hyggelige byer i Nordjylland

Når du besøger Skagen Sydstrand Camping, så er du ikke langt fra oplevelser og seværdigheder i de omkringliggende byer og områder.

Oplagt at nævne er selvfølgelig Skagen på toppen af Danmark, som altid er et besøg værd, når man er på ferie i det nordjyske. Du kan cykle direkte til Skagen fra campingpladsen. F.eks. kan du hoppe på cyklen og køre til Den Tilsandede Kirke uden at krydse én eneste vej. Det gør det også meget trygt og sikkert for børnefamilier at opleve Nordjylland på cykel.

I Hirtshals kan du lade dig betage af historiens vingesus ved de historiske bunkere, opleve kongerne af himlen, ørnen, i Ørnereservatet – eller én af de mange andre muligheder i byen.

I den gamle købsstad Sæby indbyder de brostensbelagte gader til hygge på byens restauranter og caféer.

Skagen

Vores campingplads er beliggende kun 14 km. fra Skagen, så hop evt. op på cyklen, og begiv dig ud på en frisk cykeltur mod toppen af Danmark.

Vippefyret, Skagen Museum, Grenen, Den Tilsandede Kirke, de gule Skagen-huse og Gl. Skagen er blot eksempler på, hvad du ikke må snyde dig selv for at opleve, når du er i Skagen.

Der er cykelsti direkte fra vores campingplads til Skagen by. Du kan f.eks. cykle direkte til Den Tilsandede Kirke uden at krydse en vej. 

Hirtshals

Nordsøen Oceanarium, Hirtshals Fyr, Ørnereservatet, Bunkermuseet er blot et par af de fascinerende oplevelser, du kan få med hjem i bagagen efter at have besøgt Hirtshals. Den skønne natur ved Hirtshals lægger op til både aktiv ferie, fordybelse og afslapning.

Sæby

Sæby er bl.a. kendt for den hyggelige stemning med de gamle huse og brostensbelagte gader. Spis dig mæt på de overdådige fiskerestauranter, tag en dukkert ved byens dejlige sandstrande eller gå på opdagelse på de forskellige kunstmuseer– og gallerier. Sæby byder på lidt af hvert!

Ålbæk

Besøg hyggelige Ålbæk mellem Frederikshavn og Skagen. Her er der oplevelser for alle og skønne naturomgivelser i lange baner. Besøg f.eks. den hyggelige lystbådehavn.

Ålbæk er en stemningsfuld fiskeriby, hvor du finder et varieret fugle- og planteliv, og i nærheden finder du Ålbæk Klitplantage og Råbjerg Mile.

Kandestederne

Hyggelige Kandestederne ligger i det skønneste naturområde ved Vesterhavet. Her får du brede strande med høje klitter, og fra Kandestederne er der ikke langt til Råbjerg Mile. 

På stranden ved Kandestederne er det tilladt at køre i bil.

Frederikshavn

Frederikshavn er bl.a. kendt for Palmestranden, som rigtig mange turister besøger hvert eneste år. Udover Palmestranden er der en række andre attraktioner, man ikke bør snyde sig selv for at opleve i Frederikshavn. 

Nyd udsigten ud over byen fra Pikkerpakken, eller besøg historiske vartegn som Bangsbo Fort Bunkermuseum og Krudttårnet. 

Besøg også Hirsholmene, som er en øgruppe 7 km. nordøst for Frederikshavn. Der er sejlture til øen, som man kan booke plads på.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.