Skip to the content

Ålbæk By – Altid et besøg værd 

Ålbæk er altid et besøg værd. Her kan man tage på afstressende vandreture i skove, klitter og natur, og man kan bade på rene og rolige sandstrande med Det Blå Flag både mod nord og syd.

Hvad kendetegner Ålbæk by?

Ålbæk er kendetegnet ved at være en lille hyggelig by mellem Skagen og Frederikshavn med flotte naturlandskaber og gode udsigtspunker.

Ålbæk Strand

Stranden ved Ålbæk er flere kilometer lang, og udover at der er tale om en hvid sandstrand, så har den en fordelagtig placering midt i Ålbæk Bugt, som erm med at gøre stranden mere rolig. Vandet er lavt, og stranden er derfor meget børnevenlig. Der er ligeledes Blåt Flag på stranden, hvilket understreger, at vandet er rent.

Hyggelige Ålbæk Havn

Ålbæk Havn har siden tidernes morgen været en fiskeriby og har derfor længe haft en fiskeri- og lystbådehavn. Her kan man opleve det autentiske og hyggelige havnemiljø. Havnen er en populær destination for lystsejlere, som i massevis besøger stedet hvert eneste år.

Bylivet i Ålbæk

På trods af at være en relativt lille by, så har Ålbæk en masse at byde på, når det kommer til byliv, shopping og små hyggelige specialforretninger.

Gå en tur igennem de hyggelige gader og bliv inspireret i byens tøjforretninger, blomsterbutikker, delikatesseforretninger og meget andet.

Hyggelige Ålbæk har sin helt egen nordjyske-charme.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.