Skip to the content

Oplev Hirtshals

Fiskerbyen Hirtshals er altid et besøg værd. I den travle fisker- og færgehavn er der altid liv, og på byens caféer og restauranter er du garanteret en masse gode spiseoplevelser.

I Hirtshals er der altså rig mulighed for at opleve den dejlige nordjyske charme. Her kan du her læse om andre dejlige byer i Nordjylland.

Seværdigheder i Hirtshals

I Hirtshals kan du opleve historiens vingesus på Bunkermuseet, hvor du bl.a. finder Danmarks mest komplette og og udgravede forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig.

Besøg også Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium, hvor du kan komme helt tæt på det fascinerende liv under overfladen.

Spis godt i Hirtshals

I Hirtshals finder du en lang række lækre muligheder for at få stillet sulten. De fineste råvarer findes lige uden for døren, og det afspejler sig også i de lækre madoplevelser, der er på menukortet på byens restauranter.

Tag på stranden

Ikke langt fra Hirtshals finder du en lang række gode badestrande, hvor flere af dem også er børnvenlige. Tag en dukkert eller slik sol på de dejlige sandstrande og nyd ferien.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.