Skip to the content

Strande i Frederikshavn

Der er rigtig gode forudsætninger for en badetur for hele familien i og omkring Frederikshavn. Her på siden giver vi inspiration til, hvilke strande du bør besøge i Frederikshavn.

Palmestranden i Frederikshavn

En strand, man er nødt til at besøge, hvis man er i nærheden af Frederikshavn, er selvfølgelig Palmestranden. De flotte palmer, der troner langs stranden og vajer i vinden, giver en tropisk sommerstemning, som man ikke finder andre steder i Danmark.

Stranden har Det Blå Flag, hvilket bl.a. betyder livreddere i højsæsonen og rene vandforhold. Der er også volleybane, legeplads og håndboldbaner mm.

Palmestranden i Frederikshavn er velegnet for børnefamilier, da vandet er meget roligt og lavt uden store bølger. 

Palmestranden Frederikshavn adresse:

Nordre Strandvej 22, 9900 Frederikshavn

Bratten Strand

Nord for Strandby ligger Bratten Strand, som er familievenlig, og hvor børnene kan boltre sig, lige så meget de har lyst.

Sandet er hvidt, vandet er roligt og de høje klitter giver skygge, når du har brug for det.

Mange sommerhusgæster og turister i det hele taget flokkes hver sommer til Bratten Strand, hvor du både kan nyde lange gåture langs det rolige vand, og derudover bør du selvfølgelig ikke snyde dig selv for en tur i vandet.

Her finder du Bratten Strand:

Brattenvej, 9981 Jerup

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.