Skip to the content

Strande i Sæby

I Sæby er der ikke langt til nærmeste badeoplevelse – for både børn og voksne. Her finder du alle de gode strande i og omkring Sæby.

Sæby Nordstrand

Her finder du en af de mere populære strande i Nordjylland, og en af grundene hertil er bl.a., at stranden er meget børnevenlig.

Stranden er en del af den lange strandpromenade, som Sæby kan prale af. Nordstranden strækker sig nemlig helt fra broen, der går over øen ved Sæby Havn, og helt op forbi Sæby Søbad til Hedebo Strandcamping i nord.

Man kan gå lange ture langs stranden, eller man kan hoppe i bølgerne og få en frisk svømmetur. Børnene kan boltre sig på land og i vandet, da stranden som nævnt er meget børnevenlig.

Ved Sæby Søbad finder man endda en nyanlagt badebro.

Her finder du Sæby Nordstrand:

Sæby Nordstrand, 9300 Sæby

Voerså Strand

Stranden ved Voerså er rolig med lavt vand og sandbund, hvilket gør den meget familievenlig. Lad børnene bygge sandslotte, tag en dukkert eller tag på ravjagt – måske du er heldig at få gevinst med hjem. 

Der er finde faciliteter på stranden med både legeplads og toiletter.  

Her finder du Voerså Strand:

Fedet, 9300 Sæby

Lyngså Strand

Syd for Sæby finder man Lyngså Strand, som strækker sig fra Nørreklit til Sønderklit.

Ved Lyngså Strand er der gode muligheder for at få noget på krogen i form af både skrubbere, havørreder, pighvarrer, fjæsinger og hornfisk.

På kyststrækningen, der udgør Lyngså Strand, finder man mange forskellige typer strandområder. På dele af strækningen er der områder med lavt vand og sandbund, mens der andre steder er dybere vand.

Der er fine faciliteter ved Lyngså Strand i form af toiletter og handicapvenlige stier.

Her finder du Lyngså Strand:

Lyngså Strand, 9300 Sæby

Sulbæk Strand

Sulbæk Strand er en børnevenlig strand, hvor vandet er roligt, og hvor hele familien kan hygge sig med svømmeture og afslapning på stranden.

Stranden ligger et par kilometer nord for Sæby og er i øvrigt meget velegnet til windsurfing.

Her finder du Sulbæk Strand:

Sulbæk Strand, 9900 Frederikshavn

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.