Skip to the content

På Skagen Sydstrand Camping kan børnene boltre sig i oplevelser og aktiviteter, og der er uden tvivl noget for enhver smag – og for hele familien. 

I højsæsonen arrangerer vi rundbold og fodbold på den store boldbane mellem stranden og Hundeskoven. Du kan finde information omkring vores arrangementer og aktiviteter i receptionen ved indgangen til campingpladsen eller på Skagen Sydstrand Campings Facebook side.

Børnevenlige faciliteter

Der er ikke noget bedre, end en god familieferie på en skøn campingplads. Vi ved hvor vigtigt det er med gode faciliteter til både børn og voksne, og hos os finder du legepladser, minigolfbane, boldbane og meget andet, der henvender sig til de mindste i familien. På boldbanen kan børnene finde nye venner at spille fodbold med, og på legepladsen er der altid gode muligheder for nye lege og udfordringer. Hvis I har brug for en god familieaktivitet, kan I tage et smut forbi minigolfbanen og udfordre hinanden, mens I hygger jer og kommer hinanden ved. 

Ferie for børn i naturskønne omgivelser

Når du har børnene med på ferie, bør du heller ikke snyde dig selv for at gribe fiskestangen og tage børnene med på fisketur. Her kan du lade børnene prøve at fange aftensmaden. Det vil helt sikkert være et hit, hvis børnene lykkes med at fange en stor fisk, som I kan smide på grillen og nyde sammen.

Når man leder efter muligheder, for hvor man skal tage på ferie med børn i sommerferien, kan det ofte være en udfordring at få stimuleret børnene tilpas meget og sørge for, at der er nok at lave for dem. Det er der i den grad hos Skagen Sydstrand Camping, hvor I blandt andet finder et lille skovområde på pladsen, der lægger op til gemmelege og små udflugter med de mindste i familien.

Børnevenlig ferie i Danmark

I det hele taget skal I ikke være bekymret for, om der mon er nok at tage sig til, hvis I som familie skal have børn med på ferie. Er I på udkig efter en børnevenlig ferie i Danmark, så er Skagen Sydstrand Camping en oplagt destination.

Når I har prøvet de forskellige aktiviteter af, som vi selv har hos os ved Skagen Sydstrand Camping, så kan I med fordel også udforske et par af de mange seværdigheder og attraktioner, der ligger i nærheden.

Børnevenlig sommerferie tæt på Skagen

En stor del af dét at tage på ferie med små børn, er nemlig i lige så høj grad også at vise dem noget andet end blot dét, der er på selve campingpladsen.

En oplagt destination er Fårup Sommerland, som alle børn jo elsker at besøge. Her er der forlystelser for enhver smag og for børn i alle aldre. Det er intet mindre end Danmarks ældste sommerland – også et af de største. Her kan I med fordel afsætte en hel dag, tage madpakker med eller selv lave aftensmaden på grill i forlystelsesparken.

Sørg også for at tage svømmetøj med. Lige ved campingpladsen ligger nemlig en meget børnevenlig sandstrand, hvor hele familien kan nyde en tur i bølgen blå, bygge sandslotte eller bare ligge og slappe af på stranden.

Indkvartering hos Skagen Sydstrand Camping

Når I skal holde ferie med børn hos os, er der flere muligheder for indkvartering.

Til jeres ferie med børn kan I f.eks. lade jer indkvartere på campingpladsen, som har op til 700 pladser.

Tænker I, at en ferie med børn vil forløbe nemmere ved at bo i en campinghytte, så er det bestemt også noget, vi tilbyder.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.