Skip to the content

Naturcamping i Danmark

En campingplads beliggende i de skønneste naturomgivelser. Det er, hvad du bl.a. får, hvis du vælger at holde ferie hos os ved Skagen Sydstrand Camping.

Camping i naturen

På den rolige sandstrand, der ligger lige ved campingpladsen, kan du trygt tage børnene med. Vandet er roligt, og der er meget få sten i vandet og på selve stranden.

Udover den fine sandstrand kan du via de omkringliggende vandrestier begive dig længere ud i naturen og opleve bl.a. Råbjerg Mile, som ligger i gåafstand fra campingpladsen.

Naturcampingplads tæt på Skagen

Det er ligeledes oplagt at sætte sig op på cyklen og begive sig ud på nogle af de smukke cykelruter, der kendetegner området omkring campingpladsen. I det hele taget er Nordjylland en meget cykelvenlig landsdel at holde ferie i.

F.eks. er der kun 14 kilometer til Skagen, og du kan således køre helt til Den Tilsandede Kirke uden at skulle krydse én eneste vej på turen dertil. Undervejs i løbet af de 14 km. kan du betragte de smukke naturlandskaber, som er noget helt særligt og meget kendetegnende for Nordjylland.

Naturcamping i Jylland på to hjul

Som nævnt er det ganske oplagt at besøge Skagen på cykel, når man er på naturcamping hos Skagen Sydstrand Camping. 

Derudover er der en hel masse andre oplagte områder og seværdigheder, man sagtens kan cykle til.

For blot at nævne et par stykker kan man cykle til vestkysten, Kandestederne og Ørnereservatet.

Der er uanede muligheder.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.