Skip to the content

Vanlife i Skagen

Uafhængighed og eventyr pakket ind i en hjemlig følelse - det er vanlife!

 Vanlife - ferie i en van eller i en autocamper - taler både til dem, der kan lide det naturnære, og dem der drømmer om lidt ekstra komfort i samspil med det primitive. Hos Skagen Sydstrand Camping får du begge i én og samme pakke. Du finder skønne pladser, der går i ét med den kystnære natur, samtidig med at du kan finde komfort i vores flotte og luksuriøse servicebygninger.

Ferie som det bør være, tæt på vandet og naturen!

Camp more - work less!

Vanlife på Skagen Sydstrand Camping

Kom til Skagen Sydstrand Camping og oplev det bedste ved Van-livet. Spontanitet og frihed til at vælge, er nogle af nøgleordene i denne populære ferieform. 

Skagen ligger en kort cykeltur fra pladsen og området omkring indbyder til vandreture, MTB eller anden aktivitet. Der er derfor noget til livsnydere, der vil nyde et glas vin i Skagen og den eventyrlystne, der skal have fart over feltet. 

Glamping

Drømmer I om en ferie, hvor I er tæt på naturen men samtidig gerne vil have komforten fra en hytte, så kan I se mod vores Glamping Suites. Glamping Suiterne er renoveret i 2023 og har plads to personer. I kan bestille vores weekendtilbud, hvor I får en kurv med frugt og bobler fredag, samt morgenmad lørdag og søndag. 

Glamping forener det simple liv med det mere komfortable - udlev drømmen ved kanten af Kattegat, og få en ferie I sent vil glemme. 

Vanlife på Vejers Strand Camping

Drømmer I om mere vanlife, så skal I se nærmere på vores anden campingplads; Vejers Strand Camping, der tilbyder 'camping on the wild side'. Her kan I parkere jeres van i klitterne og få den ultimative følelse af camping helt tæt på naturen ved det brusende Vesterhav.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.