Skip to the content

Tilbud til hele familien

Kom til Familieweekend på Skagen Sydstrand Camping!

I udvalgte weekender bor børn under 12 år gratis på campingpladsen, og de får tilmed gratis adgang til et spil minigolf.

Familieweekend

2024

26. - 28. april 2024
23. - 25. august 2024

Booker du en Familieweekend i april kan du lade vognen stå til Kristi himmelfart. Helt gratis!

Tilbud på børnevenlig camping

Når vi holder Familieweekend sætter vi børnene i centrum og inviterer de unge mennesker under 12 år til at bo gratis på campingpladsen. Hvis du er en af de heldige, som har fået børnebørn kunne du tage dem med til en hyggelig weekend i Nordjylland med bedsteforældrene. Er det dig selv, der har en flok krudtugler til at løbe rundt der hjemme, kunne du måske tænke dig en weekend, hvor du trygt kan lade børnene løbe og lege i det fri med nye kammerater fra nabo campingvognen.

Uanset hvilket scenarie, der passer på dig, så er du og børnene hjertelig velkommen på vores campingplads - dog gælder tilbuddet max. 5 børn pr. enhed.


Oplev Nordjylland fra Skagen Sydstrand Camping

Når du camperer hos os bor du tæt på de mange attraktioner i og omkring Skagen, og du vil uden tvivl kunne mærke den rolige nordjyske hygge, når du besøger os på Familieweekend i foråret og/eller efteråret.

Vi har masser af plads, som børnene kan boltre sig på - gode legepladser, skøn natur og ikke mindst den dejlig familievenlige sandstrand ved Kattegat, som der er direkte adgang til fra campingpladsen. I kan også hoppe på cyklerne og følge den fantastiske cykelsti, der går fra pladsen og ind til Skagen centrum. Med andre ord er der rigtig meget at give sig til, når du er på campingferie hos os - om det er en enkelt Familieweekend eller en hel uge. Du kan få mere inspiration til området her.

Prøv også Familieweekend på vores andre pladser

Familieoplevelser giver god energi, og vi er har Familieweekender på alle vores campingpladser. De tre campingpladser har rammerne til en skøn ferie – på hver deres måde. I får gode minder og oplevelser med hjem hver gang.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.