Skip to the content

Restauranter i Nordjylland

Når du er på ferie i det nordjyske, bør du ikke snyde dig selv for at besøge et par af de fremragende restauranter, som landsdelen kan bryste sig af.

Her på siden finder du inspiration til, hvilke spisesteder i Nordjylland du bør besøge. På restauranterne i Nordjylland forenes naturen med gastronomi, hvilket resulterer i fantastiske madoplevelser.

Spisesteder i Skagen

I Skagen findes en række nærmest mytiske restauranter.

Et eksempel er Skagen Fiskerestaurant, der med sin gunstige placering midt på lystbådehavnen tiltrækker massevis af gæster hvert år.

Et andet eksempel er restauranten på Ruths Hotel, hvor der altid er tætpakket, og hvor man skal være ude i god tid for at få et bord.

Det samme gør sig gældende med Brøndums Hotel, som ligeledes er en madoplevelse udover det sædvanlige. Altid et besøg værd!

Spisesteder i Hirtshals

Både i Hirtshals by og i de omkringliggende byer Tornby og Tversted finder man fremragende restauranter, der alle nyder godt af de mange friske råvarer, der hver eneste dag bringes til Hirtshals af fiskerne. I Hirtshals får du både autentiske, hyggelige restauranter og finere gourmetoplevelser.

Spisesteder Sæby

Den gunstige placering lige ud til havet kommer også til udtryk på tallerkenen, hvor friske råvarer af høj kvalitet skaber gastronomiske oplevelser i særklasse.

Spisesteder i Frederikshavn

I Frederikshavn er der madoplevelser for enhver smag. Både i midtbyen og ved havnen i Strandby. Der er fokus på lokale råvarer af højeste kvalitet med bl.a. friske fisk fra nærområdet og med inspiration fra de omkringliggende naturskønne områder.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.