Skip to the content

Restauranter i Frederikshavn

Frederikshavn har lidt af hvert at byde på, når det kommer til gode restauranter. Her på siden vil vi give dig inspiration til, hvor du kan tage vennerne, familien eller kæresten med hen, når I næste gang skal have en god madoplevelse på en af de gode restauranter i Frederikshavn.

 

Skal du besøge andre områder og byer i det nordjyske? Her kan du finde inspiration og flere skønne restauranter i Nordjylland!

Cafe Stæhr

Hos Cafe Stæhr bliver man ikke præsenteret for nogen ordinær cafeoplevelse. Her er maden af rigtig høj kvalitet, servicen er i top og i det hele taget er det cafemad på meget højt niveau.

Der gøres brug af lokale råvarer, og i den hyggelige gårdhave kan man nyde solen. Man kan også sidde ved bordene på gaden, hvorfra man kan følge med i det pulserende byliv, mens man nyder sit måltid.

Restaurant Gratværk

Råvarer af høj kvalitet, der tager afsæt i sæsonerne i løbet af året, er bl.a. hvad du kan forvente hos Gratværk. Der er fokus på, at lave mad med traditionerne i hævd kombineret med et moderne tvist på gastronomien.

Restaurant Smørgåsen

En hyggelig og smukt indrettet frokostrestaurant, hvor du får alt, hvad hjertet begærer af klassisk dansk smørrebrød. Ethvert smørrebrød laves fra bunden med lokale råvarer af høj kvalitet og med respekt for det gode håndværk og de gode traditioner.

2takt Café & Brasserie

Den hyggelige café og brasserie fokuserer på kvalitetsmad lavet med omhu og kærlighed, og man forsøger at skabe en maritim og hyggelig stemning. Man får bl.a. klassisk fransk brasseriemad.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.