Skip to the content

Find de bedste strande i Nordjylland

Lad os inspirere dig til, hvor den næste badetur skal gå hen, når du er på ferie i Nordjylland.

Mange baserer valget af feriemål på, hvor gode badestrandene er ved feriedestinationen. Holder du ferie på Skagen Sydstrand Camping, er der ikke langt til fabelagtige strande med hvidt sand, lavt vand og gode faciliteter.

Stranden ved campingpladsen

Vores flotte børnevenlige sandstrand ligger få skridt fra campingpladsen indbyder til leg og gåture. Havet inviterer til en dukkert for både store og små. Så tag en morgendukkert og få den bedste tænkelige start på dagen, eller nyd solen i løbet af dagen. 

Strande ved Skagen

Ved Skagen finder man op til 60 kilometer strand med hvidt sand og for både børn og voksne. Én af dem er Sønderstrand, som har det Blå Flag, og hvor du finder det fineste hvide sand. I højsæsonen er der ligeledes livreddere på stranden.

Afstand fra campingpladsen til Sønderstrand ved Skagen: Ca. 15 km.

Strande ved Ålbæk

De dejlige strande ved Ålbæk indbyder til lange gåture eller til en forfriskende badetur. Du finder børnevenlige, hvide sandstrande med lavt og roligt vand tæt på by og havn. 

Afstand til Ålbæk: Ca. 32 km.

Strande ved Frederikshavn

En af de vel nok mest kendte strande i Nordjylland må uden tvivl være Palmestranden i Frederikshavn. Stranden har det Blå Flag, og udover de velkendte palmer finder man ligeledes volleybaner, legeplads, håndboldbaner og meget mere.

Afstand til Palmestranden: Ca. 25 km.

Strande ved Sæby

Omkring Sæby finder man ligeledes en række skønne badestrande. Én af dem er Sæby Nordstrand, som har det Blå Flag, volleybane, legeplads, motionsredskaber mm.

Afstand til stranden ved Sæby: Ca. 37 km.

Strande ved Hirtshals

Den friske luft, der strømmer ind over Hirtshals i den vestlige del af Nordjylland, betyder ofte større bølger end på østkysten. Dog er strandene flotte, hvide og oplagte til at flyve med drage eller fiskeri. Når blæsevejret har lagt sig, kan du måske endda finde rav.

Afstand til Kjul Strand ved Hirtshals: Ca. 32 km.

Afstand til Tversted Strand: Ca. 21 km.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.