Skip to the content

GLAMPING SUITES 2 PERSONER

Hos Skagen Sydstrand Camping har du mulighed for at booke en af vores 2 personers luksus Glamping Suites. Glamping Suiterne er campinghytter, som du ikke har set før - de forener det bedste ved camping helt ud til vandet med luksus og komfort i højeste klasse. I Suiterne finder du toilet, køkken med en hyggelig spiseplads, opredt dobbeltseng, håndklæder, terrasse med plads til at sidde udendørs og en fantastisk udebruser, der kan bruges i alle sæsoner.

Hytterne er røgfri.

Se en video fra de flotte hytter lige her!

Weekendophold i en Glamping Suite

Hvis du booker et ophold, der strækker sig over weekenden (fre-søn), følger der nogle fordele med i prisen: 

- Bobler og frugt fredag eftermiddag

- Morgenmad lørdag og søndag

Priser fra 2.295,-

Glamping Suites indretning

Suiterne består af 1 rum og er funktionelt indrettet med dobbeltseng og spisebord med tilhørende stole samt toilet og udendørs bad. 

Derudover er der køkkenblok med kogeplader, kaffemaskine og køleskab. Der er ligeledes alt, hvad man behøver af service og øvrigt køkkengrej, så I kan roligt planlægge lækre måltider og medbringe vinen. 

På terrassen udenfor hytten kan man slå sig ned ved borde og stole og nyde en lun sommeraften eller en is på en skøn forårsdag.

I hytten er der dyner og puder til 2 personer. I bedes selv medbringe karklude og viskestykker til eget behov.

Glamping Suite ved Skagen

En af de store fordele ved at leje en Glamping Suite hos os er den gunstige placering i forhold til de omkringliggende byer og seværdigheder.

Skagen Sydstrand Camping ligger nemlig kun 14 km fra Skagen, og du kan tage turen dertil på cykel, hvor der er cykelsti hele vejen. Er du på udkig efter attraktioner, som du kan nå på jernhesten, så kan du cykle helt til Den Tilsandede Kirke uden at krydse én eneste vej på vejen dertil. Råbjerg Mile ligger heller ikke langt fra vores skønne campingplads og er du til historie, så kan finde bunkere på flere af strandene i området. 

Hvorfor tage på hytteferie i Nordjylland?

En ferie i en af vores Glamping Suites er en meget fleksibel ferieform, der gør, at I blot kører til campingpladsen og med det samme kan indlogere jer uden nogen forberedelse og klargøring. I Nordjylland er naturen af en helt særlig slags, og når I bor i en Suite på vores campingplads, så er I helt tæt på denne fantastiske natur. Stranden og det rolige Kattegat er blot en lille slentretur væk, og I kan ligeledes også nå dejlige strande ned til Vesterhavet på kort tid. Det historiske Gl. Skagen og den idylliske ferieby Skagen ligger indenfor cykelafstand, og her får I ferie for alle pengene. I kan besøge museer, spise lækker mad eller shoppe i de fine butikker inde i Skagen By. Når I bor i en hytte, skal I ikke tænke på at pakke campingvognen sammen, I skal bare smide tasken i bilen og drage hjem med mange gode minder i bagagen.

Tag på opdagelse i ferien

I løbet af jeres ferie i vores Glamping Suites bør I ikke snyde jer selv for at opleve de mange seværdigheder og aktiviteter, som man kan give sig i kast med i områderne tæt på campingpladsen og i det øvrige Nordjylland. Læs meget mere herunder, og begynd allerede nu at glæde jer til en fantastisk ferie i Nordjylland - tæt på Skagen, tæt på vandet! 

Servicebygninger

På Skagen Sydstrand Camping (Bunken) har vi hele 3 servicebygninger. Den ene af bygningerne er isoleret og med varme, så den er klar til at tage imod vores forårsgæster. 

Vi åbnede i 2022 en ny, flot servicebygning, og i 2023 vil endnu en servicebygning stå klar efter en omfattende renovering. I vores servicebygninger kan du finde både køkken, toilet og bad.

Bygningerne er desuden opført med respekt for den omkringliggende natur og med et stort ønske om at tilføje værdi for de besøgende.

Fakta om Glamping Suites

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du er på udkig efter skønne Glamping Suites placeret lige midt i noget af det skønneste natur, som Danmark kan byde på.

Fakta om Glamping Suites:

 • Suiterne består af 1 rum
 • Plads til 2 personer
 • Funktionel indretning
 • Dobbeltseng
 • Toilet og udendørs bad
 • Spisebord med stole
 • Køkkenblok med kogeplader, kaffemaskine og køleskab
 • Service og køkkengrej
 • Terrasse med bord og stole
 • Dyner, puder og madrasser til 2 personer
 • Medbring selv karklude og viskestykker
 • Beliggende i naturskønne omgivelser
 • Glamping Suiterne er røgfri​

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.