Skip to the content

 Bunken Strand Camping er nu Skagen Sydstrand Camping!

Leder du efter Bunken Strand Camping? Så er du kommet til det rigtige sted!

Bunken Strand Camping er blevet overtaget af Hvidbjerg Strand Feriepark, og derfor hedder campingpladsen ikke længere Bunken Strand Camping.

Campingpladsen har nemlig i forbindelse med overtagelsen skiftet navn og hedder i dag Skagen Sydstrand Camping.

I den forbindelse er vi også i fuld gang med at opdatere og udvikle vores hjemmeside. Du kan naturligvis stadigvæk gå opdagelse, finde inspiration og booke et campingophold her på siden.

For booking kan du enten benytte vores online bookingsystem eller ringe på tlf. +45 75 27 90 40.

Mød de nye ejere

”En ferie kan ikke laves om” Sådan lyder Steen og Lene Slaikjærs motto.

Steen og Lene Slaikjær er de nye ejere af Skagen Sydstrand Camping - det tidligere Bunken Strand Camping.

Bag deres motto ligger en ambition om at skabe gode og mindeværdige ferier for de mange gæster, der hvert år besøger deres campingpladser.

Steen og Lene er søskende. Det var deres forældre, der tilbage i 1976 åbnede det, vi i dag kender som Hvidbjerg Strand Feriepark.

Steen og Lene kan altså i den grad siges at have campingferie i blodet, og de har mange års erfaring med at drive og udvikle campingpladser.

En campingplads lige så dejlig som altid

Selvom det tidligere Bunken Strand Camping i dag hedder Skagen Sydstrand Camping, så er campingpladsen, beliggenheden og naturen lige så skøn som den altid har været!

Skagen Sydstrand Camping er en familievenlig campingplads med adgang til smuk natur og børnevenlige stranden. Foruden den fantastiske beliggenhed kan campingpladsen byde på over 500 pladser, gode legepladser, fine servicebygninger, minigolf og meget andet.

Derudover er campingpladsen placeret i det dejlige Nordjylland. I det nordjyske er der rig mulighed for at opleve spændende attraktioner, fede aktiviteter og ikke mindst mange hyggelige byer samt flotte strande.

Her kan du finde mere inspiration til, hvad du kan opleve i Nordjylland.

 

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.