Skip to the content

Lystfiskeri i Skagen om omegn

Er du vild med lystfiskeri, der er lige så uforudsigeligt og lunefuldt som den danske sommer? Så skal du give dig i kast med lystfiskeri ved Skagen. 

I Skagen kan du blandt andet fange havørred, der trods andre populære meninger, er gode at fange på den rene sandbund ved Skagen. De kommer til området i foråret, hvor der er masser af fødeemner, såsom brisling og småsild - og dette fortsætter hele sommeren ud. Skagen er også hjem for mange rejer og krabber, som er en lækkerbisken for den store, flotte havørred. 

Der er direkte adgang til strand og hav fra vores campingplads, så du kan kombinere din fisketur med en hyggelig familiecamping.

Læs mere om lystfiskeri og de mange muligheder, som vandene omkring Skagen byder dig, herunder, og book din plads på vores campingplads allerede i dag!

Book plads her!

Lystfiskeri efter fladfisk

Der er mange forskellige fisk, du kan fange som lystfisker ved Skagen, og en af de mere populære fisk til aftenbordet i børnefamilien er fladfisken. Ved Skagen kan du have mest held med at fange skrubber, men du kan også være heldig at få en ising, pighvar eller rødspætte på krogen. Får du bid, kan du roligt tage den med tilbage til campingpladsen, hvor vores mange morderne faciliteter, som fx en udendørs fiskerensestation, giver dig mulighed for at tilberede en lækker middag til hele familien. I kan nyde den på fællesarealerne eller i vognen med havets brusen som baggrundsmusik.

Torsk!

Tag til havnen i Skagen og fisk efter torsk. Her har du god mulighed for at fange den lækre spisefisk langs de store sten ved molen, og er dagen med dig, så kan du også få en sej på krogen. Du kan også fiske andre steder fra land og få en god fangst - der er mange muligheder i Skagen!

Husk at fiske bæredygtigt og ikke tage flere fisk med hjem, end du kan nå at spise eller fryse!

Aktiviteter nær Skagen Sydstrand Camping

Hvis ferien skal være fyldt med sjove aktiviteter, så er området omkring Skagen helt ideelt. Uanset om du er til aktiviteter i vand eller på land, så kan du sikkert finde noget, der passer til både dig og dem, du rejser med. Nordjylland er kendt for sin helt særlige natur, der indbyder til alt fra vandre- og cykelture til svampejagt og ravfund på strandene. Du kan give dig i kast med stand up paddle board i de rolige vande lige ved campingpladsen - eller måske har I medbragt kajakken, som I kan sejle i, mens solen står op.

Udover fysiske aktiviteter, så kan du også få tilfredsstillet din hang til kunst og kultur i den nordligste del af Danmark. Det er kendt for mange, at det helt særlige lys og de rå og umiddelbare landskaber har tiltrukket nogle af Danmarks bedste kunstnere igennem tiden. Du kan nyde resultatet af dette flere steder i Skagen og i områderne omkring, hvor også keramikere, strikkere, smykkekunstnere og andre spændende håndværkere holder til.

Der er ikke andet end en 20 minutters cykeltur ind til Skagen fra vores rolige campingplads, og der kan selv den kræsne køber få stillet sit behov for shopping. I finder lækre møbelbutikker, alsidige tøjbutikker og små gallerier, der har kunst til alle. Når sulten eller tørsten melder sig, finder I også en bred pallette af gode spisesteder og hyggelige caféer.


Bo to på vores campingplads

Hvis I trænger til en tur væk fra hverdagen og drømmer om en rolig ferie midt i den nordjyske natur for to personer, så er vores Glamping Suites det helt rette valg for jer. I får jer en hyggelig hytte med eget køkken og udebad, men I må naturligvis også gøre brug af de mange moderne faciliteter, der findes på vores campingplads. I kan nyde jeres aftensmad på den lille terrasse lige udenfor hytten og bare mærke roen og den friske luft fra jeres nabo, havet!

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.