Skip to the content

Turistattraktioner i Nordjylland

I Nordjylland er der attraktioner for enhver smag og interesseområde. Fra den ene kyst til den anden finder du seværdigheder, hvor alt lige fra kultur, historie, arkitektur og meget andet er i fokus. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du skal opleve på din ferie i Nordjylland.

Attraktioner i Skagen

Er du på ferie i Nordjylland, er det naturligvis et must at besøge Skagen. Herunder er blot et par eksempler på mange af de ting, du kan opleve i byen på toppen af Danmark:

Den Tilsandede Kirke 

Vippefyret

Skagen Museum

Skagen Bunkermuseum

Grenen

Skagen Grå Fyr 

De gule Skagen huse

Attraktioner i Hirtshals

I Hirtshals og omegn finder du flere historiske og kulturelle seværdigheder. 

F.eks. bør du aflægge et visit ved Hirtshals Fyr, hvor du kan nyde en fuldstændig fantastisk udsigt ud over landskabet.

Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium, er en oplevelse udover det sædvanlige. Mød den famøse klumpfisk og mellem 2000 og 3000 andre fisk. 

Historiens vingesus oplever du i Bunkermuseet Hirtshals, hvor fortællingerne om krigen præsenteres på en helt betagende måde. 

Attraktioner i Frederikshavn

En af de mest populære attraktioner i Frederikshavn må siges at være Bangsbo Fort Bunkermuseum, hvor man i 82 meters højde har en enestående udsigt ud over Læsø, Sæby og Skagen.

Der er her tale om et befæstningsanlæg, som blev bygget af tyskerne under 2. verdenskrig. En meget fascinerende oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for.

Udover museet bør man også aflægge et visit ved Møllehuset, som har eksisteret i over 400 år, og hvor maden er i særklasse. 

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.