Skip to the content

Lej en hyggelig hytte på campingpladsen

Hos Skagen Sydstrand Camping har vi 9 hyggelige hytter med plads til 4 personer. De er alle idyllisk omkranset af buske og træer og med god afstand til hinanden, så man har tilpas meget privatliv.

Nærmeste servicebygning ligger kun 50-100 meter fra hytterne.

Hytterne er røgfri.

Campinghytter ved Skagen

En af de store fordele ved at leje en campinghytte hos os er den gunstige placering ift. omkringliggende byer og seværdigheder.

Skagen Sydstrand Camping ligger nemlig kun 14 km. fra Skagen, og du kan tage turen dertil på cykel.

Der er cykelsti hele vejen til Skagen, og du kan f.eks. køre helt til Den Tilsandede Kirke uden at krydse én eneste vej på vejen dertil.

Campinghytternes indretning

Hytterne består af 1 rum og er funktionelt indrettet med køjesenge, spisebord m. tilhørende stole og bænk.

Derudover er der køkkenblok med elkogeplader, kaffemaskine og køleskab. Der er ligeledes alt, hvad man behøver af service og øvrigt køkkengrej. Der er dog ikke indlagt vand eller afløb. Man skal derfor hente vand i vandposten udenfor hytten.

På terrassen udenfor hytten kan man slå sig ned ved borde og stole.

I hytten er der dyner, puder og madrasser til 4 personer i hytten. I bedes selv medbringe sengelinned, karklude og viskestykker.

Hvorfor tage på hytteferie i Nordjylland?

Campinghytterne er en oplagt mulighed for jer, der som familie gerne vil opleve feriestemningen på en campingplads, men uden at I behøver at slæbe jeres egen campingvogn med.

En ferie i campinghytte er en meget fleksibel ferieform, der gør, at I blot kører til campingpladsen og med det samme kan indlogere jer i hytten uden nogen forberedelse og klargøring.

Tag på opdagelse i ferien

I løbet af jeres ferie i vores campinghytter bør I ikke snyde jer selv for at opleve de mange seværdigheder og aktiviteter, som man kan give sig i kast med i områderne tæt på campingpladsen og i det øvrige Nordjylland.

Servicebygninger

På Skagen Sydstrand Camping (Bunken) har vi hele 4 servicebygninger. Den ene af bygningerne er isoleret og med varme, så den er klar til at tage imod vores forårsgæster. 

Vi planlægger at udskifte alle servicebygningerne i 2022 med flotte og moderne sanitetsbygninger. I de nye bygninger vil du kunne finde både køkken, toilet og bad.

Bygningerne vil desuden blive opført med respekt for den omkringliggende natur og med et stort ønske om at tilføje værdi for de besøgende.

Fakta om campinghytterne

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du er på udkig efter klassiske campinghytter placeret lige midt i noget af det skønneste natur, som Danmark kan byde på.

Fakta om hytterne:

 • Hytterne består af 1 rum
 • Plads til 4 personer
 • Funktionel indretning
 • Køjesenge
 • Spisebord med stole og bænk
 • Køkkenblok med elkogeplader, kaffemaskine og køleskab
 • Service og køkkengrej
 • Terrasse med bord og stole
 • Dyner, puder og madrasser til 4 personer
 • Medbring selv sengelinned, karklude og viskestykker
 • Beliggende i naturskønne omgivelser
 • 50-100 meter til nærmeste servicebygning
 • Hytterne er røgfri​

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.