Skip to the content

Fantastiske madoplevelser på Hirtshals' spisesteder

I Hirtshals finder du spisesteder af forskellige slags, som hver på sin måde tilbyder gastronomiske og autentiske spiseoplevelser, som man ikke finder ret mange andre steder i landet. Lad os inspirere dig til, hvilke restauranter du bør besøge i Hirtshals. 

Mangler du inspiration til andre gode spisesteder i Nordjylland? Her kan du blive klogere på andre fantastiske restauranter i det nordjyske.

Hirtshals Fiskehus

Hos Hirtshals Fiskehus får du friske råvarer og alt godt fra havet i lange baner. Her er servicen i top, og det samme er kvaliteten af de fisk og andre råvarer, du får serveret. Fiskene kommer direkte fra fiskeauktionen, og lander på din tallerken i form af indbydende fisketallerkener, stegte rødspætter og lækre fiskeburgere – og meget andet.

Restaurant Abstrakt

Her bydes på lækre fisk og skaldyr, og i menuen tages der udgangspunkt i sæsonerne i løbet af året. Drikkevaremenuen er tilpasset maden, så det hele går op i en højere enhed. Maden henter inspiration fra den skønne natur, og målet er at give dig en gastronomisk oplevelelse ud over det sædvanlige.

Restaurant Lilleheden

Midt i Hirtshals finder du Lilleheden, hvor du akkompagneret af en betagende udsigt kan nyde et lækkert måltid med dem, du holder af. Her er ægte havnemiljø, hvilket bidrager til en autentisk spiseoplevelse, hvor friske råvarer fra naturen i Nordjylland er i fokus.

Café Møller

Her får du autencitet og en fremragende udsigt ud over havnen i Hirtshals, mens du nyder råvarer af højeste kvalitet. Menuen er varieret og byder på både klassiske danske retter og nyere moderne retter.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.