Skip to the content

Sæbys restauranter

Lad os give dig lidt inspiration til, hvor du bør spise i Sæby, næste gang du besøger den hyggelige gamle købstad. Her finder du vores anbefalinger til de bedste restauranter i byen.

Ønsker du flere anbefalinger, kan du her læse mere om skønne spisesteder i Nordjylland.

Frk. Madsens Spisehus

Her er der fokus på gode råvarer af højeste kvalitet, der nænsomt tilberedes og i sidste ende skaber udsøgte spiseoplevelser for både store og små selskaber.

Restauranten byder på hyggelige omgivelser med både udendørs og indendørs servering. Personalet er servicemindet, og maden er med fokus på nostalgi, autencitet og kvalitet.

Jacobs Fiskerestaurant

Friske råvarer i massevis tilberedt med kærlighed og i hyggelige omgivelser i Sæby. Restauranten er bl.a. kendt for sin overdådige fiske- og skaldyrsbuffet, hvor der er noget for enhver smag.

Er man til fisk, bør man ikke snyde sig selv for et besøg hos Jacobs Fiskerestaurant, hvor havets spisekammer præsenteres på fornemste vis.

Klostergrydens Fisk

Også her er der tale om kvalitetsråvarer fra øverste hylde i havets spisekammer. De friske fisk og skaldyr hentes om morgenen på fiskeriauktion, og ingredienser og råvarer trylles til spiseoplevelser, der med garanti vil imponere dine smagsløg.

Restaurant Hjørnet

Maden laves fra bunden, atmosfæren er hyggelig og på menukortet finder du en lang række forskellige lækre retter med alt fra lækre bøffer, velsmagende wienerschnitzler og laks til desserter lavet med fokus på de traditionelle, gammeldags dyder.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.