Skip to the content

Udsøgte spiseoplevelser på Skagens restauranter

Er du på jagt efter gode restauranter i Nordjylland, bør du lægge vejen forbi Skagen! I Skagen er der nemlig noget for enhver smag, når sulten skal stilles. Du får friske råvarer i form af fisk og skaldyr fanget nærmest lige ved døren. Du får kød af højeste kvalitet, og du får de lækreste ingredienser direkte fra naturens spisekammer med kartofler og alverdens former for grøntsager.

Skagen Fiskerestaurant & Restaurant Pakhuset

I over 50 år har de ikoniske røde fiskepakhuse på havnen i Skagen dannet ramme om skønne kulinariske madoplevelser hos Skagen Fiskerestaurant og Restaurant Pakhuset.

De røde fiskepakhuse er altid et besøg værd, hvis man ønsker en madoplevelse ud over det sædvanlige med friske råvarer fra havet og naturen i verdensklasse.

I selvsamme røde fiskerpakhuse ligger også Restaurant Pakhuset, der også emmer af pulserende stemning, og hvor friske fisk og andre råvarer i massevis skaber overdådige madoplevelser på gæsternes tallerkener.

Brøndums Hotel

Siden 1800-tallet har den udsøgte mad hos Brøndums Hotel været det helt centrale omdrejningspunkt – først for de berømte kunstnere, og siden for alle andre, der ønsker en oplevelse med afsæt i det klassiske køkken. Servicen er i top, og traditionerne holdes i hævd.

Ruths Hotel

På Ruths Hotel findes to forskellige restauranter. Først er der Ruths Brasserie, hvor det franske køkken er i højsædet, og det resulterer i gastronomi på udsøgt niveau i form af mindre retter, man både kan nyde i brassieret eller vælge at tage med sig hjem. 

Derudover finder man Ruths Gourmet, som er en eksklusiv madoplevelse, der forkæler alle sanserne, og hvor de mest udsøgte råvarer bringes i spil.  

Restaurant Hyttefadet

Det traditionsrige Hyttefadet i Gl. Skagen er en vaskeægte klassiker, og her bydes på både klassiske og moderne madoplevelser i hyggelige omgivelser – både inde og ude, når vejret tillader det. Her lægges vægt på den gode service, god mad og hyggelig atmosfære.

Restaurant De 2 Have

Vil du nyde et fantastisk måltid i de skønneste naturomgivelser hos Danmarks nordligste restaurant? Det får du muligheden her, hvor maden kan nydes både inde og ude. Når dagen går på hæld, kan man skåle med solnedgangen mod vest i baggrunden.

Digital flaskepost

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det hyggelige Nordjylland direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Book din næste campingferie

Hold den perfekte campingferie midt i Danmarks smukke natur. Hav, strand, klitter - camping når det er bedst.